Dramatisk hendelse på Bleiker

Det har kommet redaksjonen for øre at en av våre spillere har hatt en sterk opplevelse denne uken, men vedkommende ønsker å være anonym for å ha sjansen til å bevare den nødvendige respekten på banen, hvilket naturligvis etterkommes.

Selv om saken ganske sikkert ikke kan overføres verken direkte eller indirekte til fotballrelatert filosofi, gis den plass da redaksjonen gjerne ser at fotballspillere generelt utvikler sine refleksjonsevner.

 

Det begynte med at en venninne av en av våre spillere skulle bort en uke, og han ble spurt om å passe på hennes gullfisk. Han svarte på dette helt uten videre ja, og ante lite da om hvilken skjellsettende opplevelse dette skulle bli.

Ganske tilfeldig ble gullfiskbollen plassert på skrivebordet hans, det var vel et like naturlig sted å sette den som noe annet, men skulle bli av en helt avgjørende betydning for hans videre verdensoppfatning.

La oss med en gang bemerke at vedkommende ser seg selv som en relativt jordnær og sunt kritisk person. Han er ikke mer enn normalt interessert i andre menneskers oppfatninger og opplevelser, slik at hvis de bryter for mye med hans egen virkelighetsoppfatning anser han snarere de andre som villfarne enn seg selv som skeptisk.

Nok om det. I og med at den gullfisken nå ble stående der på skrivebordet, et sted hvor han gjerne sitter en stund, så ble det til at han fulgte litt med på hva som skjedde der oppe i bollen. Ikke har han noe spesielt forhold til verken fisk generelt eller gullfisker som art, og han har nok hittil sett på vegetarianere som litt overfølsomme mennesker som tillegger dyr vel mye menneskelige egenskaper - enda de, dyrene altså, er atskillig lenger opp i næringskjeden enn fisk.

Stor var derfor overraskelsen da han etter hvert skjønte at fisken kommuniserte med ham. No kidding. Den svømte rundt i sitt ubesværte fiskeliv, men så kunne den komme bort til glassveggen rett mot ham og se på ham. Han prøvde først å ikke la seg forstyrre av at den sto der og glante, men den begynte samtidig å gape, og det på en ganske intens måte. Rett imot ham, med munnen opp og igjen, opp og igjen. Vår mann var ikke dummere enn at han skjønte hva den mente, så han tok matboksen og holdt den over vannskorpa for å helle noe gullfisksnadder oppi. Da svømte fisken frem under hånden hans og stilte seg opp og da maten kom gaflet den i seg på rekordfart.

 

For ikke å trette leseren må vi hoppe rett til neste actionpunkt.

Neste morgen kom hans datter opp og fant gullfisken på skrivepulten ved siden av bollen. Den hadde i løpet av natten hoppet ut av bollen. Den var inntørket men pustet, og datteren som er både en handlingens dame og dyrevenn, fant raskt en stekespade - ett sted går grensen - og spadde fisken tilbake i bollen. Så blåste hun den helt under vann, og litt om senn kom den til hektene. Men den ble aldri helt seg selv igjen.

Her ser redaksjonelt vakthavende seg dessverre nødt til å avbryte denne handlingsmettede historien for denne gang. Men det vil følge mer om de enda mer utrolige hendelser i gullfiskbollen og gullfiskens peronlighetsforandring i en senere oppfølgingsartikkel. Inntil da ville det vært interessant å høre om noen av gutta har noe gullfiskerfaring, for i neste episode kommer det sannferdige historier som overgår det villeste av hva man skulle tro kan foregå i en gullfiskbolle. Stay tuned.

 

Episode 2 her

Share |

Kommentarer:

Terje

Desverre ingen erfaring med gullfisk, kun med en mannevond Rottweiler, en haug katter og to ørkenrotter.
Spennende histore, venter spent på neste kapittel i denne gullfiskens liv..

Terje

.. mens vi venter kan vi jo se dette morsomme klippet av en katt og en gullfisk

Marvin

Skummelt. Jeg har ALDRI hørt om en gullfisk som har klart å hoppe ut av bollen.

Post en kommentar:Hva er elleve pluss åtte?

Frisk Asker - Covid 19-19 - 17.03.2021 8:41
FAOs sommerkrim - 29.04.2020 12:32
FAO med kupp på overgangsmarkedet! - 30.07.2019 19:24
Dag ansatt som fast lagleder på Frisk Asker M33 - 29.07.2019 12:28
Askermesterskapet i oldboysfotball - 07.05.2019 16:49
Frisk Asker OldGIRLS! - 05.04.2019 14:14
Know your enemy - 01.02.2019 16:46
Pass på liten og på stor - 21.09.2018 15:21
Nedrykk! - 14.09.2018 14:40
Lukten av gull! - 07.09.2018 22:27


. . . . . . . . . . . .