Dag ansatt som fast lagleder på Frisk Asker M33

29.07.19 12:28 - Keegan
Dag sitt Frisk Asker Oldboys-eventyr fortsetter. Nå skal han styre laget tilbake til toppen.
Solskjær skal presenteres på Old Trafford 17.00 torsdag, og det blir også en pressekonferanse med ham samme sted.

Rett før jul, 19. desember, kom Solskjær inn for å erstatte José Mourinho etter at United hadde gått i stå. Da var 8178 dagen siden nordmannen ble hentet til klubben som spiss sommeren 1996.

- Fra første dag har jeg følt meg hjemme i denne spesielle klubben. Det var en ære å være spiller i Manchester United og deretter få starte trenerkarrieren min her. De siste månedene har vært en fantastisk opplevelse, og jeg vil takke trenerne, spillerne og alle i staben for jobben vi har gjort til nå, sier Solskjær til Manchester Uniteds nettsider.

- Dette er jobben jeg alltid har drømt om. Jeg gleder meg til å få muligheten til å lede denne klubben på lang sikt, og forhåpentligvis fortsette suksessen som våre fantastiske fans fortjener, sier han videre.

United møter Watford hjemme lørdag. Dit kommer Solskjær fra to strake tap (Arsenal og Wolverhampton, begge borte).


Han kommer til å få en heltemottakelse på Old Trafford. På vel tre måneder har han bidratt til å snu stemningen i klubben og skapt resultater.

Reaksjon: - Nå må Solskjær få oppbakking på overgangsmarkedet

Aktuelt : Molde vil ha Moe som fast trener

Kort tid?
Da Solskjær fikk vikarjobben, var de fleste eksperter enige om at han nettopp ble det. En mann som skulle ta klubben gjennom sesongen og så overlate til et stort etablert navn.

Spådommene slo ikke til. Solskjær fikk raskt resultater, og flere av Uniteds store stjerner, spesielt Paul Pogba, tente voldsomt til når de slapp å ha Mourinho rundt på treningssenteret Carrington.

United avanserte på tabellen. Så kom «miraklet i Paris» der United snudde 0-2 fra hjemmekampen til 3-1 over Paris Saint-Germain.

Det ga plass i kvartfinalen i Champions League og dobbeltkamp mot Barcelona. De går i april.

Det har vært mange smil i Manchester United siden Ole Gunnar Solskjær erstattet José Mourinho i desember. Torsdag fikk han jobben permanent. Foto: Francois Mori / AP / NTB scanpix
Det har vært mange smil i Manchester United siden Ole Gunnar Solskjær erstattet José Mourinho i desember. Torsdag fikk han jobben permanent. Foto: Francois Mori / AP / NTB scanpix
Solskjærs permanente avtale gir ham trolig en årslønn på vel 100 millioner kroner. Molde skal ifølge engelske aviser få cirka 55 millioner i overgangssum.

- Oles resultater taler for seg selv. Utover selve resultatene og prestasjonene har Ole bidratt med sin erfaring som både spiller og trener. Det har han kombinert med å gi unge spillere sjansen, og han har en dyp forståelse av kulturen i klubben. Alt dette betyr at han er rett mann til å ta Manchester United videre, sier klubbdirektør Ed Woodward og legger til:

- Jeg vil takke Ole og trenerstaben for alt de har gjort så langt. Ansettelsen er fullt fortjent. Fansen og alle i klubben står bak ham når han nå skal ta oss videre og skape et nytt kapittel i klubbhistorien.

Pressemelding:

Frisk Asker Oldboys melder i dag at Dag vil bli presentert som permanent lagleder på en pressekonferanse onsdag 21. august kl 20, på parkeringsplassen ved Askerhallen før avreise til bortekampen mot Veitvet.

- Fra første dag har jeg følt meg hjemme på dette spesielle laget. Det var en ære å være spiller på FAO M33, og deretter starte laglederkarrieren min her. De siste månedene har vært en fantastisk opplevelse, og jeg vil takke spillerne og alle i staben for jobben vi har gjort til nå, sier Dag til FAOs nettsider.

- Dette er jobben jeg alltid har drømt om. Jeg gleder meg til å lede laget på lenger sikt, og forhåpentligvis fortsette suksessen som våre fantastiske fans fortjener.

Han kommer til å få en heltemottakelse på Risenga i høstsesongens første hjemmekamp den 28. august.

Da Dag fikk vikarjobben, mente de fleste eksperter at han ville bli en mann som skulle ta laget gjennom vårsesongen og så overlate til et stort etablert navn.

Men spådommene slo ikke til, Dag fikk raskt flere av FAOs store stjerner til å tenne voldsomt til, og startet sesongen med tre seiere. Deretter har det blitt fem kamper uten seier, men Dag sier at han i sommer har tenkt ut oppskriften for å komme tilbake i den gode trenden:

- Vi skal slutte å slenge med leppa under kamp! Den som heretter klager på en medspiller, vil få en helvetes skyllebøtte av meg. Nå har vi makset lagånden med sommerfest og kjempebra sommertreninger, og denne gode spiriten skal vi nå ta med inn i kampene. Vi har også vært på overgangsmarkedet i sommer og fått inn to nye spillere, Ola og Kasper, som er så unge at det blir umulig for Amir å shanghaie dem opp på M40.

Dags permanente avtale gir ham etter det FAO Top News erfarer en årslønn på vel 0,0001 millioner kroner, utbetalt i to porsjoner viltgryte og en Irish på høstfesten.

 

 

Share |

Kommentarer:

Post en kommentar:Hva er elleve pluss åtte?

Frisk Asker - Covid 19-19 - 17.03.2021 8:41
FAOs sommerkrim - 29.04.2020 12:32
FAO med kupp på overgangsmarkedet! - 30.07.2019 19:24
Dag ansatt som fast lagleder på Frisk Asker M33 - 29.07.2019 12:28
Askermesterskapet i oldboysfotball - 07.05.2019 16:49
Frisk Asker OldGIRLS! - 05.04.2019 14:14
Know your enemy - 01.02.2019 16:46
Pass på liten og på stor - 21.09.2018 15:21
Nedrykk! - 14.09.2018 14:40
Lukten av gull! - 07.09.2018 22:27


. . . . . . . . . . . .